Review Papers - SATO Yukinori
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砂糖代替物の水和パラメータ算出とトーストした食パンの力学物性やスマートフォン色測定機能を利用した補正色への効果
佐藤之紀
令和4年度報告書 公益財団法人エリザベス・アーノルド富士財団 189 - 206 2023.11
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AACC法を用いたラスクの表面と内部の力学物性の追跡とマルチトールの保水効果
佐藤之紀
令和2年度報告書 公益財団法人エリザベス・アーノルド富士財団 189 - 206 2022.7
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粘度測定による糖やアミノ酸の水和および高分子間相互作用の解析
佐藤之紀
日本食品科学工学会誌 61 ( 7 ) 316 - 322 2014
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Analysis of the Hydration of Sugars and Amino Acids and the Interaction between Food Macromolecules in Aqueous Sugar Solutions Using Viscometric Measurement
Yukinori Sato
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 61 ( 7 ) 316 - 322 2014
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低糖のジャム,ベビーフード,えん下困難者用食品の創出
佐藤之紀
化学工業 24 - 30 2012
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Relationship between Proton NMR Relaxation Time and Viscosity of Saccharide Solutions
Yukinori Sato, Osato Miyawaki
Food Science and Technology Research 6 ( 2 ) 136 - 139 2000
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Heat stability of proton Behaviors for dietary fiber in water on spin-spin relaxation measured by <sup>1</sup>H-NMR
Yukinori SATO
Journal of Nutritional Science and Vitaminology 46 ( 5 ) 266 - 269 2000
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食物繊維粉末に水を加えた系内のプロトンの緩和挙動
佐藤之紀
ニースレター 24 ( 1 ) 2 - 5 1999
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Dynamics of the water in food and bound water quantity.
SATO YUKINORI, NOGUCHI SHUN
New Food Ind 39 ( 5 ) 57 - 62 1997.5
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食品中の水の動態と結合水量
佐藤之紀, 野口 駿
ニューフードインダストリー 39 ( 5 ) 57 - 62 1997
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Evaluation of the Water Content and Monolayer Water Content in Dietary Fibers by Near-Infrared Spectroscopy
Yukinori SATO, Shun NOGUCHI
Journal of Home Economics of Japan 47 ( 1 ) 5 - 11 1996
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食品成分と水との相互作用
佐藤之紀, 野口 駿
日本家政学会誌 45 ( 8 ) 723 - 728 1994
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Hydration Behavior of Dietary Febers and Polar Groups Relevant to Hydration Measured by Proton Nuclear Magnetic Relaxation
Yukinori SATO
Journal of Home Economics of Japan 45 ( 8 ) 689 - 696 1994
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Proton Relaxation Behavior of Water in Alginate Gel Caused by Calcium Ion
Yukinori SATO, Shun NOGUCHI
Journal of Home Economics of Japan 46 ( 3 ) 261 - 264 1994
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水溶性食物繊維水溶液の貯蔵中における濁りの出現
佐藤之紀, 野口 駿
【大学紀要】共立女子大学家政学部紀要 ( 42 ) 97 - 101 1992
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鶏卵および再構成凍結乾燥卵の水分活性
佐藤之紀ら
【大学紀要】共立女子大学家政学部紀要 37 91 - 94 1991
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Discussion on the fate of immigration of lipid at cooking of doughnut
Yukinori SATO, Masako TAKADA, Shun NOGUCHI
Journal of Home Economics of Japan 42 ( 3 ) 275 - 278 1991
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Factors having influence on the amount of oil absorbed by doughnut -Composition and size of doughnut-
Yukinori SATO, Masako TAKADA, Shun NOGUCHI
Journal of Home Economics of Japan 42 ( 4 ) 377 - 380 1991
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Discussion on the fate of lipid of pork at cooking
Yukinori SATO, Masako TAKADA, Shun NOGUCHI
Journal of Home Economics of Japan 42 ( 3 ) 271 - 274 1991