書籍等出版物 - 前多 隼人
-
カロテノイドの科学 ―基礎,研究の新展開,生理活性―
前多 隼人( 担当: 共著 , 範囲: 第21章 パプリカのカロテノイドのヒトへの生理活性)
シーエムシー出版 2024年3月
-
Fucoxanthin and Astaxanthin—Production, Biofunction, and Application
Masashi Hosokawa, Hayato Maeda( 担当: 共編者(共編著者) , 範囲: 編集)
MDPI 2023年1月
-
Carotenoids: Biosynthetic and Biofunctional Approaches
Hayato Maeda, Nishino Azusa, Maoka Takashi( 担当: 共著 , 範囲: Chapter 26 Biological Activities of Paprika Carotenoids, Capsanthin and Capsorubin)
Springer Singapore 2021年3月
-
Progress in Carotenoid Research
Masaki Honda, Hayato Maeda, Tetsuya Fukaya, Motonobu Goto( 担当: 共著 , 範囲: Chapter 8 Effects of Z-Isomerization on the Bioavailability and Functionality of Carotenoids: A Review)
Intech Open 2018年9月
-
基礎食品分析実験
前多隼人( 担当: 共著 , 範囲: 第8章色素の分析)
文教出版 2013年3月
-
Functional ingredients from algae for foods and nutraceuticals
Hayato Maeda( 担当: 単著 , 範囲: chapter13 Anti-obesity and anti-diabetic activities of algae)
Woodhead Publishing 2012年9月
-
カロテノイドの科学と最新応用技術 2-12章 アレンカロテノイドの機能性
前多隼人, 細川雅史( 担当: 共著)
シーエムシー出版 2009年10月
-
Functional Foods and Health
Maeda H, Hosokawa M, Sashima T, Miyashita K. ( 担当: 共著)
ACS Press 2008年8月
-
Biocatalysis and Bioenergy
Narayan B, Kumar C S, Sashima T, Maeda H, Hosokawa M, Miyashita K.( 担当: 共著)
John Wiley & Sons Inc. 2008年8月