論文 - 津田 治敏
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Pseudovitamin B12 producing Loigolactobacillus coryniformis enhances soy milk fermentation by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
津田治敏, 岩井邦久, 林崎菜月
Journal of the Science of Food and Agriculture 10.1002/jsfa.14239 2025年03月
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グルコース添加カッテージチーズにおける食中毒細菌の挙動
林崎菜月,佐藤朱嶺,津田治敏
日本畜産学会報 96 37 - 43 2025年02月
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国内市販A2 ミルクにおけるβ-カゼイン型のHPLC 法による分析
津田治敏, 髙橋彩花
日本畜産学会報 95 223 - 228 2024年08月
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Mouse Model of Anti-Obesity Effects of Blautia hansenii on Diet-Induced Obesity
柴田真樹, 大里直樹, 津田治敏, 森 建太, 木下佳大, 片嶋充弘, 桂木能久, 中路重之, 前多隼人
Current Issues in Molecular Biology 45 ( 9 ) 7147 - 7160 2023年08月
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Production of reuterin by Lactobacillus coryniformis and its antimicrobial activities
津田治敏
Journal of Dairy Research 90 ( 3 ) 312 - 317 2023年08月
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Evaluating the technological properties of lactic acid bacteria in Wagyu cattle milk
津田治敏,児玉花奈
Journal of Dairy Research 88 ( 2 ) 210 - 216 2021年05月
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Characterisation of milk clotting properties of latex from Japanese milkweed (Metaplexis japonica)
津田治敏,西原あすか,栗原慧太,森政和弘
Food Science and Technology Research 26 257 - 263 2020年03月
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Influence of exopolysaccharide on the growth of lactic acid bacteria
津田 治敏,奥田 早紀,原口 翼,児玉 花奈
Italian Journal of Food Science 31 ( 2 ) 233 - 242 2019年05月
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Bioconversion of daidzin to daidzein by lactic acid bacteria in fermented soymilk
津田 治敏,柴田 恵里
Food Science and Technology Research 23 ( 1 ) 157 - 162 2017年01月
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Identification of lactic acid bacteria from raw milk of Wagyu cattle and their tolerance to simulated digestive juice
津田 治敏
ミルクサイエンス 64 ( 3 ) 207 - 214 2015年12月
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Selection of lactic acid bacteria as starter cultures for fermented meat products
津田 治敏,松本 輝樹,石見 佳子
Food Science and Technology Research 18 ( 5 ) 713 - 721 2012年09月
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Time reduction of vitamin B6 and inositol assay by using lyophilized Saccharomyces cerevisiae ATCC 9080
津田 治敏,松本 輝樹,石見 佳子
Journal of Nutritional Science and Vitaminology 58 ( 2 ) 149 - 151 2012年07月
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Isolation and identification of lactic acid bacteria in traditional fermented sushi, Funazushi, from Japan
津田 治敏,久保田 謙三,松本 輝樹,石見 佳子
Food Science and Technology Research 18 ( 1 ) 77 - 82 2012年01月
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Biotin, niacin, and pantothenic acid assay using lyophilized Lactobacillus plantarum ATCC 8014
津田 治敏,松本 輝樹,石見 佳子
Journal of Nutritional Science and Vitaminology 57 ( 6 ) 437 - 440 2011年12月
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A new method for an evaluation of a nitrogen circulation activity in soil
津田 治敏,松野 敏英,久保田 謙三,松宮 芳樹,久保 幹
Memories of the institute of Science & Engineering Ritsumeikan University 69 39 - 46 2010年03月
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Production of exopolysaccharide by Lactobacillus plantarum and the prebiotic activity of the exopolysaccharide
津田 治敏,宮本 拓
Food Science and Technology Research 16 ( 1 ) 87 - 92 2010年01月
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Diagnosis of agricultural soil -Assessment of material cycle for organic agriculture-
松野 敏英,津田 治敏,久保田 謙三,松宮 芳樹,久保 幹
Memories of the institute of Science & Engineering Ritsumeikan University 68 85 - 90 2009年03月
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Antimutagenic property of Lactococcus lactis subsp. lactis J525-2
津田 治敏,江島 由花,双全,宮本 拓
ミルクサイエンス 57 91 - 96 2008年12月
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Angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptides in skim milk fermented with Lactobacillus helveticus 130B4 from camel milk in Inner Mongolia, China
双全,津田 治敏,宮本 拓
Journal of the Science of Food and Agriculture 88 ( 15 ) 2688 - 2692 2008年09月
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Binding of mutagens to exopolysaccharide produced by Lactobacillus plantarum mutant strain 301102S
津田 治敏,原 和志,宮本 拓
Journal of Dairy Science 91 ( 8 ) 2960 - 2966 2008年08月