論文 - 佐藤 之紀
-
Analysis of the solution structure parameter α in the relationship between the molar fraction and the freezing points, and hydration parameter h determined from viscosity and density measurements, for sugar alcohols and related sugars in water.
Sato Y
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 87 ( 1 ) 82 - 89 2022年12月
-
Analysis of rheological properties of food macromolecules at infinitely diluted and fixed high concentrations in aqueous NaCl solutions
Sato Yukinori, Mikita Shun, Miyawaki Osato
Food Science and Technology Research 28 ( 6 ) 453 - 465 2022年08月
-
Apple Texture Evaluation with Regard to Product Management
Kato Shigeru, Toyosaki Renon, Unehara Muneyuki, Kanei Yuuki, Iwata Mitsuru, Suzuki Mio, Wada Naoki, Kagawa Tomomichi, Shiogai Kazuki, Hino Takanori, Hajime Nobuhara, Sato Yukinori
Transactions on GIGAKU 9 ( 2 ) 09014-1 - 09014-11 2022年07月
-
自動製パン器で製造された食パンの全容積とクラスト色測定の簡便な代替法
佐藤 之紀, 福原 夏美
日本食品科学工学会誌 68 ( 12 ) 471 - 477 2021年12月
-
Rheological properties of toasted bread using a modified American Association of Cereal Chemists method to determine compressive force values
Yukinori SATO
Cereal Chemistry 96 1060 - 1067 2019年08月
-
A Modified American Association of Cereal Chemists Method for Compressive Force Value Determination of White Bread Crumb Firmness
Yukinori Sato
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 22 ( 4 ) 443 - 450 2016年07月
-
Analysis of hydration parameter for sugars determined from viscosity and its relationship with solution parameters.
Sato Y, Miyawaki O
Food chemistry 190 594 - 598 2016年01月
-
A Modified American Association of Cereal Chemists Method for Compressive Force Value Determination of White Bread Crumb Firmness
Sato Yukinori
Food Science and Technology Research 22 ( 4 ) 443 - 450 2016年
-
Basic Evaluation of Gelatinous Fat to Improve Properties of Nursing Care Food.
Sano J, Noda R, Watanabe S, Aoyama T, Sato Y, Kayashita J, Muto N
Journal of oleo science 64 ( 6 ) 653 - 662 2015年06月
-
焼成菓子類における温度帯別力学特性と単分子層·多重層収着水分量との関係
肥後 温子, 和田 淑子, 佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 62 ( 4 ) 171 - 181 2015年
-
Basic Evaluation of Gelatinous Fat to Improve Properties of Nursing Care Food
Sano Junya, Noda Ryuji, Watanabe Shinji, Aoyama Toshiaki, Sato Yukinori, Kayashita Jun, Muto Norio
Journal of Oleo Science 64 ( 6 ) 653 - 662 2015年
-
焼成菓子類における温度帯別力学特性と単分子・多重層収着水分量との関係
肥後温子, 和田淑子, 佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 62 ( 4 ) 171 - 181 2015年
-
粘度測定による糖やアミノ酸の水和および高分子間相互作用の解析
佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 61 ( 7 ) 316 - 322 2014年
-
小麦粉焼成菓子の温度・湿度帯別力学特性と単分子層・多重層収着水分量との関係
肥後 温子, 和田 淑子, 佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 61 ( 10 ) 486 - 496 2014年
-
市販菓子類の調湿時の力学特性と単分子層・多重層収着水分量との関係
肥後 温子, 和田 淑子, 佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 59 ( 11 ) 572 - 582 2012年11月
-
小麦粉焼成菓子の吸湿時の硬化と多重層収着水分との関係
肥後 温子, 和田 淑子, 佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 59 ( 11 ) 562 - 571 2012年11月
-
Analysis of Apparent Viscosity of Aqueous Macromolecule Solutions Containing Sucrose
Yukinori Sato, Osato Miyawaki
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 18 ( 4 ) 563 - 570 2012年07月
-
Analysis of Apparent Viscosity of Aqueous Macromolecule Solutions Containing Sucrose
SATO Yukinori, MIYAWAKI Osato
Food Science and Technology Research 18 ( 4 ) 563 - 570 2012年
-
小麦粉焼成菓子の吸湿時の硬化と多重層収着水分との関係
肥後温子, 和田淑子, 佐藤之紀
日本食品科学工学会誌 59 562 - 571 2012年
-
市販菓子類の調湿時の力学特性と単分子層・多重層収着水分量との関係
肥後温子, 和田淑子, 佐藤之紀
日本食品科学工学会誌 59 ( 11 ) 572 - 582 2012年