論文 - 佐藤 之紀
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Analysis of Force on Plunger during Puncture Penetration for Texture Analysis of Baby Food
Yukinori SATO
International J Child Health and Human Dev 4 183 - 189 2011年
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Analysis of water layers and the extent of gelatinization for commercial starch products
Yukinori Sato, Yoshiko Wada, Atsuko Higo
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 100 ( 2 ) 201 - 207 2010年09月
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Relationship between monolayer and multilayer water contents, and involvement in gelatinization of baked starch products
Yukinori Sato, Yoshiko Wada, Atsuko Higo
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 96 ( 2 ) 172 - 178 2010年01月
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Analysis of Intermolecular Interaction among Pectin Molecules in Aqueous Sugar Solutions
SATO Yukinori, MIYAWAKI Osato
Food science and technology research 14 ( 3 ) 232 - 238 2008年05月
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Analysis of intermolecular interaction among pectin molecules in aqueous sugar solutions
Yukinori SATO, Osato MIYAWAKI
Food Sci Technol Res 14 ( 232-238 ) 2008年
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高齢者用食品試験法で得られる液状食品に関する力学物性パラメータの物理学的意味
佐藤之紀, 宮脇長人
日本家政学会誌 58 ( 5 ) 261 - 270 2007年05月
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高齢者用食品試験法で得られる液状食品に関する力学物性パラメータの物理学的意味
佐藤 之紀, 宮脇 長人
日本家政学会誌 58 ( 5 ) 261 - 270 2007年
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高知市およびその近郊の家庭における魚介類の調理状況
佐藤 之紀
日本調理科学会誌 39 ( 1 ) 57 - 65 2006年
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高知市およびその近郊の家庭における魚介類の調理状況
佐藤之紀
日本調理科学会誌 39 ( 1 ) 57 - 65 2006年
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Effect of water activity and solvent-ordering on intermolecular interaction of high-methoxyl pectins in various sugar solutions
Y Sato, S Kawabuchi, Y Irimoto, O Miyawaki
FOOD HYDROCOLLOIDS 18 ( 4 ) 527 - 534 2004年07月
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高知県室戸沖の海洋深層水から調製した塩の水分収着挙動
佐藤 之紀
日本調理科学会誌 37 ( 3 ) 310 - 315 2004年
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高知県室戸沖の海洋深層水から調製した塩の水分収着挙動
佐藤之紀
日本調理科学会誌 37 ( 3 ) 310 - 315 2004年
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食品素材を加熱処理した際に変化するプロトン緩和挙動の特徴
佐藤 之紀
日本調理科学会誌 35 ( 3 ) 281 - 286 2002年
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Proton Relaxation Characteristics of Livestock, Fish and Shellfish, and Vegetables as Affected by Heat Treatment
Yukinori SATO
J Cook Sci Jpn 35 ( 3 ) 281 - 286 2002年
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Heat Stability of Proton Behaviors for Dietary Fiber in Water on Spin-Spin Relaxation Measured by ^1H-NMR
Sato Yukinori
Journal of nutritional science and vitaminology 46 ( 5 ) 266 - 269 2000年10月
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米飯のプロトンスピン - スピン緩和時間と官能検査値の関係
佐藤 之紀
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 47 ( 6 ) 445 - 447 2000年06月
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Relationship between Proton NMR Relaxation Time and Viscosity of Saccharide Solutions
SATO Yukinori, MIYAWAKI Osato
Food science and technology research 6 ( 2 ) 136 - 139 2000年05月
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米飯のプロトンスピン‐スピン緩和時間と官能検査値の関係
佐藤之紀
日本食品科学工学会誌 47 ( 6 ) 445 - 447 2000年
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Relationship between Proton NMR Relaxation Time and Viscosity of Saccharide Solutions
Yukinori Sato, Osato Miyawaki
Food Science and Technology Research 6 ( 2 ) 136 - 139 2000年
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Heat stability of proton behaviors for dietary fiber in water on spin-spin relaxation measured by 1H-NMR
Y. Sato
Journal of Nutritional Science and Vitaminology 46 ( 5 ) 266 - 269 2000年