Papers - Iwai Kunihisa
-
Studies on photodynamic effects of porphyrins and phycobilins.
K.Iwai, M.Horigome, S.Kimura
Photomedicine and Photobiology 8 25 - 26 1986
-
フェオホーバイドの光力学作用による赤血球膜タンパク質成分の変化.
木村修一, 岩井邦久
必須アミノ酸研究 ( 108 ) 1 - 4 1985
-
Photodynamic effect of pheophorbide a on erythrocyte membrane proteins.
K.Iwai, S.Kimura
Photomedicine and Photobiology 7 23 - 24 1985
-
青森県野辺地町産カワラケツメイ熱水浸出液中の酸素ラジカル吸収能とルテオリン含量
山元涼子, 千葉侑未, 鳴海仕, 澤畑いずみ, 岩井邦久,友寄博子,白土英樹
日本食品保蔵科学会誌 49 ( 2 ) 67 - 73 2023.3
-
Synthesis of Ganbajunins D and E and the Proposed Structure of Thelephantin D
Kenshu Fujiwara, Keisuke Kushibe, Takuto Sato, Toshio Norikura, Hajime Matsue, Kunihisa Iwai, Ryo Katoono, Takanori Suzuki
EUROPEAN JOURNAL OF ORGANIC CHEMISTRY 2015 ( 26 ) 5798 - 5809 2015.9
-
カワラケツメイの生理機能の探索と食品利用に関する研究.
岩井邦久, 山下久美子, 高田誓昌, 森永八江
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2013 44 - 45 2014
-
青森県産食素材から抗酸化成分の探索.
山下久美子, 岩井邦久
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2013 54 - 55 2014
-
アピオスの生理機能を活用した地域食品開発と廃棄物の有効利用に関する研究
岩井 邦久, 倉本修助, 森永八江, 北村勉, 助川亮
青森県立保健大学産学連携研究 最終報告書 1 - 30 2013.3
-
アピオスの生理機能を活用した地域食品開発と廃棄物の有効利用に関する研究.
岩井邦久, 倉本修助, 森永八江, 北村勉, 助川亮
平成23年度産学連携研究報告書 1 - 10 2012.3
-
県産機能性素材データベース構築普及業務.
岩井邦久
平成23年度緊急雇用創出対策事業成果報告書 1 - 3 2012.3
-
ホヤの機能性研究.
松江一, 岩井邦久, 乗鞍敏夫, 森永八江
平成23年度青森市受託研究報告書 1 - 38 2012.3
-
ガマズミ果実の機能性の研究.
岩井邦久
平成23年度ガマズミ活用研究会受託研究報告書 1 - 14 2012.3
-
アピオスの生理機能を活用した地域食品開発と廃棄物の有効利用に関する研究.
岩井邦久, 倉本修助, 森永八江, 北村勉, 助川亮
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2011 57 - 58 2012
-
アピオスの生理作用および作用成分の解明と健康食品開発に関する研究.
岩井邦久, 川村仁, 倉本修助, 森永八江, 松江一, 小渡晃, 北村勉, 川岸健
実用技術開発研究最終報告書 1 - 23 2011.3
-
アピオスの生理作用および作用成分の解明と健康食品開発に関する研究.
岩井邦久, 川村仁, 倉本修助, 森永八江, 松江一, 他3名
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2010 2011
-
Seasonal Change of Polyphenol Contents and Radical Scavenging Activity in Viburnum dilatatum Fruit
Kunihisa Iwai, Kayo Iwai, Hajime Matsue, Akio Onodera
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 58 ( 1 ) 21 - 25 2011
-
Antihyperglycemic and Antioxidant Effects of Flesh and Peel from Pomace of Viburnum dilatatum on Normal and Diabetic Mice
Kunihisa Iwai, Akio Onodera, Kayo Iwai, Yae Morinaga, Hajime Matsue
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 58 ( 9 ) 413 - 420 2011
-
Separation of Flesh and Peel from Pomace of Viburnum dilatatum and Its Radical Scavenging Properties
Kunihisa Iwai, Akio Onodera, Kayo Iwai, Hajime Matsue
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 58 ( 9 ) 440 - 445 2011
-
Chemical Nature of a New Antihypertensive Peptide Derived from Jellyfish
Yae Morinaga, Kunihisa Iwai, Hidehiro Tomita, Yoshiaki Takaya, Tetsushi Naraoka, Hajime Matsue
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 16 ( 4 ) 333 - 340 2010.7
-
アピオスの生理作用および作用成分の解明と健康食品開発に関する研究.
岩井邦久, 川村仁, 倉本修助, 松江一, 小渡晃
実用技術開発研究実績報告書 1 - 12 2010.3