Papers - Iwai Kunihisa
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バナジウム化合物の体内動態.
岩井邦久, 木村修一, 斎藤和子
微量栄養素研究 5 95 - 99 1988
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Development of V-48 vanadyl(IV)-pheophorbide as a new diagnostic agent for cancer.
K.Iwai, S.Kimura, T.Ido, R.Iwata
Photomedicine and Photobiology 9 91 - 92 1987
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Nutritional modification of trace element metabolism
S. Kimura, M. Kawamura, K. Inoue, K. Iwai, M. Komai, T. Ido, K. Ishiwata, R. Iwata
Journal of UOEH 9 73 - 83 1987
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Localizing ability of [<sup>48</sup>V]vanadyl(IV)-pheophorbide into tumor.
K.Iwai, S.Kimura, T.Ido, R.Iwata
CYRIC Annual Report, Tohoku Univ. 218 - 221 1987
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Studies on photodynamic effects of porphyrins and phycobilins.
K.Iwai, M.Horigome, S.Kimura
Photomedicine and Photobiology 8 25 - 26 1986
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Studies on photodynamic effects of porphyrins and phycobilins.
K.Iwai, M.Horigome, S.Kimura
Photomedicine and Photobiology 8 25 - 26 1986
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フェオホーバイドの光力学作用による赤血球膜タンパク質成分の変化.
木村修一, 岩井邦久
必須アミノ酸研究 ( 108 ) 1 - 4 1985
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Photodynamic effect of pheophorbide a on erythrocyte membrane proteins.
K.Iwai, S.Kimura
Photomedicine and Photobiology 7 23 - 24 1985
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Food Functional Research on Gamazumi Fruits (<i>Viburnum dilatatum</i> Thunb.), and Creation of New Added Value for Local Products through the Collaborative Development with Regional Community
Iwai Kunihisa
Foods & Food Ingredients Journal of Japan 230 ( 3 ) 223 - 234 2025.7
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Pseudovitamin B(12) producing Loigolactobacillus coryniformis enhances soy milk fermentation by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Tsuda H, Iwai K, Hayashizaki N
Journal of the science of food and agriculture 105 ( 10 ) 5239 - 5245 2025.3
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Pancreatic lipase inhibitory and hypolipidemic effects of Kurenai-no-yume apple in mice fed high-fat diet
Aizawa Shota, Hayashida Taishi, Iwai Kunihisa
Abstracts of the Annual Meeting of Japanese Society for Food Science and Technology 71 ( 0 ) 282 2024
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Study on method to increase polyphenol content in preparation of dried apple
Wang Huizi, Ayuta Ryosuke, Iwai Kunihisa
Abstracts of the Annual Meeting of Japanese Society for Food Science and Technology 71 ( 0 ) 113 2024
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青森県野辺地町産カワラケツメイ熱水浸出液中の酸素ラジカル吸収能とルテオリン含量
山元涼子, 千葉侑未, 鳴海仕, 澤畑いずみ, 岩井邦久,友寄博子,白土英樹
日本食品保蔵科学会誌 49 ( 2 ) 67 - 73 2023.3
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Oxygen Radical Absorbance Capacity and Luteolin Content in Hot Water Infusion of Kawaraketsumei from Noheji, Aomori
YAMAMOTO Ryoko, CHIBA Yumi, NARUMI Manabu, SAWAHATA Izumi, IWAI Kunihisa, TOMOYORI Hiroko, SHIRATSUCHI Hideki
Food Preservation Science 49 ( 2 ) 67 - 73 2023
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カワラケツメイの生理機能の探索と食品利用に関する研究.
岩井邦久, 山下久美子, 高田誓昌, 森永八江
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2013 44 - 45 2014
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青森県産食素材から抗酸化成分の探索.
山下久美子, 岩井邦久
青森県立保健大学研究推進・知的財産センター年報2013 54 - 55 2014
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アピオスの生理機能を活用した地域食品開発と廃棄物の有効利用に関する研究
岩井 邦久, 倉本修助, 森永八江, 北村勉, 助川亮
青森県立保健大学産学連携研究 最終報告書 1 - 30 2013.3
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アピオスの生理機能を活用した地域食品開発と廃棄物の有効利用に関する研究.
岩井邦久, 倉本修助, 森永八江, 北村勉, 助川亮
平成23年度産学連携研究報告書 1 - 10 2012.3
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県産機能性素材データベース構築普及業務.
岩井邦久
平成23年度緊急雇用創出対策事業成果報告書 1 - 3 2012.3
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ホヤの機能性研究.
松江一, 岩井邦久, 乗鞍敏夫, 森永八江
平成23年度青森市受託研究報告書 1 - 38 2012.3